Üdvözlünk a honlapunkon!

Isten hozta a Hétkápolna Kegytemplom internetes honlapján!

,,A liget lombjai közt megbújik egy templom. Amint kihajtod a fa kapukat, körülvesz a csend. Leülsz, a régi padok pedig nyikorgással üdvözölnek. Körültekintesz és meglátod az emléktárgyakat az oltár körül. Amit magad előtt látsz, mind a szeretet adományai. Mind egy történetet zártak magukba, amit egy olyan ember zárt beléjük, aki onnan gyógyult fel a betegségéből, ahol Te most jelenleg ülsz.

Jó, ha tudod:

  • A jelenlegi helyzetre való tekintettel csak plébánia kérelemmel lehet a templomunkat a szentmiséken kívül megtekinteni. Azonban a liturgiákon várunk sok szeretettel minden idelátogató testvérünket!
  • Létrehoztunk egy összefoglaló oldalt, ahol minden fontos információt megtalálsz velünk kapcsolatban. Ide kattintva megtalálod.

A Hétkápolna Kegyhely elsősorban keresztény lelkiségi központ, az Istennel való kiengesztelődés és megbékélés helye. Örülünk, hogy itt az online térben rátaláltál a Mi szeretett váci Kegytemplomunkra. Kívánjuk, hogy egykor személyesen is térj be hozzánk és velünk együtt fedezd fel a Hétkápolna rejtett kincseit.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.