Székesegyházi Harangszó 2020. augusztus 16.

Hirdetések 

2020. augusztus 16.

Augusztus 29-én, szombaton lesz a Nemzeti Történelmi Emlékhelyek Napja. Az országos rendezvénysorozat váci állomása a Hétkápolna ill. a ’48-as hősi emlékmű. A programok és előadások délután 15:00 órakor kezdődnek.

Szeptembertől ifjúsági bérmálkozási felkészítő csoport indul a plébánián. A felkészítő elsődleges célja, hogy a fiatalok a hitbeli ismeret mellett olyan közösséget is maguk mögött tudhassanak, amely által az egyház életében valós otthont lelnek. Jelentkezni a plébánián az elérhetőségek megadásával lehet.

Az elmúlt évek gyakorlatát követve 2020. októberétől ismét házassági felkészítőt indítunk a Vác- Alsóvárosi Plébánián. Biztatunk minden, 2021-ben házasságot kötni kívánó párt, hogy 2020. szeptemberéig jelentkezzenek a plébánián!

Katekumen csoport indul, amelynek célja, hogy felnőtteket készítsen elő a szentségek (keresztség, bérmálás áldozás) vételére. Jelentkezés a plébánián lehetséges. A templomba járó felnőttek között is sokszor akadnak olyanok, akik még nem bérmálkoztak. Azok számára is adott a lehetőség, hogy felnőtt módon elköteleződjenek az egyház iránt.

Hivatali ügyintézés: Vác- Alsóvárosi Plébánia 2600 Vác, Konstantin tér 11. Tel: (27) 814-184

Forrás: Székesegyházi Harangszó

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.