Rózsafüzertársulatok zarándoklata

IMG_0002

Október 7. 16:00 órakor ünnepélyes rózsafüzér
17:00 órakor szentmise
18:00 órakor agapé

A rendkívüli család-szinódus munkája közben is mondjuk Ferenc pápa imáját:
Jézus, Mária és József, ti, a názáreti Szent Család! A mai napon csodálattal és bizalommal akarunk rátok tekinteni, szemléljük bennetek az igaz szeretet közösségének szépségét; rátok bízzuk családjainkat, hogy megújuljanak bennünk a kegyelem csodái.
Názáreti Szent Család, a Szent Evangélium vonzó iskolája! Tanítsatok minket követni erényeiteket bölcs lelki fegyelemmel! Adjatok okos belátást, amely felismeri a Gondviselés művét a mindennapi élet valóságában!
Názáreti Szent Család, az üdvösség titkának hűséges őre! Szüld újjá bennünk a csend megbecsülését, vezesd családjainkat, hogy legyenek az ima asztalközösségei, és alakítsd át őket házi templomokká! Újítsd meg az életszentség utáni vágyat, támogasd a munka, az oktatás, a meghallgatás, a kölcsönös megértés és megbocsátás nemes erőfeszítéseit!
Názáreti Szent Család! Ébreszd fel társadalmunkban a család szent és sérthetetlen, felbecsülhetetlen és pótolhatatlan voltának tudatát. Minden család váljon a jóság és béke otthonává a gyermekek és idősek; azok számára, akik betegek és magányosak, azok számára, akik szegények és rászorulók.
Jézus, Mária és József, imánkkal bizalommal fordulunk felétek; örömmel rátok hagyatkozunk!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>