Hirdetések – 2021. október

Nagy szükség lenne segítő kezekre a Fehérek templomának takarításra. Kérjük szépen, hogy akinek van lehetősége havi egy-két alkalommal segíteni a templom takarításában jelentkezzen a sekrestyében.

Szerda este fél 6-kor Verbum Dei imaközösség tart összejövetelt a Regőczi-kápolnában. Várjuk mindazokat, akik szeretnék megismerni, hogyan lehet imádkozni a Szentírás segítségével.

Csütörtök délután 5 órakor Biblia óra lesz a Regőczi-kápolnában.

Péntek délután fél 6-tól női kézműves foglalkozás lesz az Alsóvárosi-plébánián.

Baba-mama klubot tartunk a Felsóvárosi plébánián minden kedden délelött 10 órától, az Alsóvárosi plébánián pedig minden szerda délelőtt 10 órától.

Most vasárnap este 7 órától Dr. Bednarik Anasztázia és Dr. Csanádi László orgonahangversenyét hallgathatjuk meg a Fehérek templomában. A belépés díjtalan.

Közeleg Mindenszentek főünnepe és Halottak napja. Szeretnénk kihirdetni a szertartások időpontját, amelyeket hirdetőtáblán is megtalálunk.

Október 31-én (vasárnap) minden szentmise meg lesz tartva a szokott vasár- napi rend szerint. Este fél 6-kor vesperás lesz a Fehérek templomában a főünnepéről, ezután vigília mise 6 órakor a főünnepéről.

November 1-én (hétfőn):

A Hétkápolnában és a Karolina-kápolnában nem lesz szentmise.

A Fehérek templomában: reggel 7-kor, de. fél 9-kor, és este 6-kor lesznek szentmisék. A Fehérek templomában este fél 6-kor vesperás lesz.

A Barátok templomában de. 9-kor lesz szentmise, fél 11-kor viszont nem.

A Regőczi-kápolnában du. fél 5-kor.

Temetői ájtatosságok: A Kisváci temetőben és az Alsóvárosi temetőben egyaránt du. 3 órakor kezdődik a temetői ájtatosság. A kisváci temetőben nem lesz szentmise.

November 2-án (kedden):

A Fehérek templomában reggel ¾ 7-kor és este 6-kor A Karolina-kápolnában reggel 8-kor A Barátok templomában este 6 órakor lesz szentmise.

KÉRJÜK A HÍVEK MEGÉRTÉSÉT, HISZEN ÖT EGYHÁZKÖZSÉGET KELL SZOLGÁLNUNK!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük