MÁJUS 28. SZOMBAT EGYHÁZKÖZSÉGI NAP

Május 28-án, szombaton itt a Hétkápolnában lesz megtartva Alsóvárosi Plébániánk közös egyházközségi napja. 9 órakor Szentmisével kezdődik. Lesznek gyerekfoglalkozások, felnőttek és fiatalok számára előadások. Dr. Varga Lajos Püspök atya a templom történetéről, Dr. Farkas László atya a Váci Egyházmegye ifjúságpasztorációjáról és a Hétkápolnába költözött Egyházmegyei Ifjúsági Iroda tevékenységéről fog beszélni. Délután kettő órakor pedig megkezdődik egy városi-egyházi közös rendezvény a Hétkápolnánál a „LIGETÉRT”, melynek keretében Dr. Beer Miklós Püspök atya és Fördős Attila Polgármester úr a Ligettel kapcsolatos közös szándéknyilatkozatukhoz való csatlakozásra hívják meg a város lakóit.

A május 28-i ebédhez, aki tud, hozzon sós és édes süteményt.

A sekrestyében várunk jelentkezőket a templom és az illemhelyek állandó felügyeletére ezen a szombati napon 2-3 óránként.

Az Egyházmegye Ifjúságáért Alapítvány, a VIFI is fogadhat 2016-tól adó 1%-okat, akik szívesen támogatják, vigyenek a kis asztalról az adóbevalláshoz segítő cédulát az alapítvány adataival.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.